Akkrum.net

Zeilles voor AWS Eendracht leden en inwoners van Akkrum en Nes
Zeilles voor AWS Eendracht leden en inwoners van Akkrum en Nes
In augustus a.s. start watersportvereniging AWS Eendracht met zeilles voor volwassenen (18+) in de AWS jol voor leden en inwoners van Akkrum. ‘Ik heb altijd al willen leren zeilen en dat het nu én hier in Akkrum én in een echte Akkrumer Jol kan, maakt de stap wel heel makkelijk’ zegt Jolanda Nijdam, de eerste cursist. Het is de eerste zeilcursus voor volwassenen bij de AWS Eendracht en de lessen worden gegeven door CIOS Watersport studenten.  
De les op dinsdagavond is meteen gevuld. Wil jij ook zeilles?  Er is nog één plek op de woensdagavond en bij voldoende belangstelling kunnen we zelfs nog een derde avond aanbieden (maandag of donderdag). Wees er dus snel bij.
De AJ101, de ‘Houten Hobby’, is in 2018 is door de derde generatie van de familie Oost aan de AWS geschonken. De Jol kan door leden van de AWS en bewoners van Akkrum tegen vriendenprijs worden gehuurd om lekker te (leren) zeilen. 
‘Het zou geweldig zijn wanneer deze jol de Doarpsboat van Akkrum wordt, en dat er meteen enthousiaste cursisten zijn is een mooi begin’ zegt Gretha Oost.

WAT: Basiscursus zeilen, 3x tweeënhalf uur les, 18.00-20.30 uur
WIE: AWS Leden en inwoners van Akkrum (18+)
WAAR: Vertrek AWS Haven Ljouwerterdyk 
KOSTEN: EUR 75,- per persoon (incl. huur Jol)

Foto AWS Eendracht

Er is één reactie:

  • Ik heb een mooie Akkrumer jol te koop! Een prachtig zeilbootje met de naam Fon Foppe, die ooit nog van Foppe de Haan is geweest en die er wedstrijden mee heeft gezeild.  Voor de echte liefhebber! Voor foto's info: 06 26100476

(advertentie)