Akkrum.net

Akkrumnet Word Vriend 371

Adverteren op Akkrum.net: een waardevolle investering

Uw advertentie op Akkrum.net kan van onschatbare waarde zijn. Niet alleen voor uw eigen bedrijf, maar met name voor het in de lucht houden het nieuwsmedium zelf. Met uw advertentie investeert u namelijk in de nieuwsvoorziening in uw eigen regio. Die verbindende factor van Akkrum en Nes is van belang voor een hechte gemeenschap, waarin de bewoners zich thuis voelen.

Meer informatie over adverteren op Akkrum.net vindt u hieronder.

 

Adverteerder: een banner in de rechterkolom bovenaan
De banners verschijnen elke keer in een andere volgorde aan de rechterkant van de pagina. De banners in rubriek voor onze adverteerders staat bovenaan in de rechterkolom. De adverteerders komen relatief het meeste in beeld.

Het formaat van de banner is circa 1000 pixels breed en het mag een jpg, gif, animated gif of png zijn. U kunt zelf bepalen waar de bezoeker naar toe moet gaan als er op de link wordt geklikt: of naar uw website of bijvoorbeeld naar de pagina op uw website met de wekelijkse aanbiedingen.

Voordelen: een banner op een prominente plek, jaarlijks tot drie artikelen in de rubriek Zakelijk en bovenal de onmetelijke dank voor uw steun aan de nieuwsvoorziening voor de gemeenschap van Akkrum en Nes (H).

Banner voor 1 maand bij een jaarabonnement:

  • 75,00 euro
    - Voor een losse maand adverteren is de vergoeding 80,00 euro

 

Sponsors: een banner in de rechterkolom onderaan

De banners van onze sponsoren verschijnen ook in de rechterkolom, maar dan onder die van de adverteerders. Daarbij zitten de sponsors van het eerste uur en nieuwe sponsoren. Met hun banner delen ze de ruimte in de rechter kolom onderaan en komen beurtelings zichtbaar.

Voordelen: een banner op een goedgelezen nieuwssite, jaarlijks tot 1 of 2 artikelen in de rubriek Zakelijk en bovenal de onmetelijke dank voor uw steun aan de nieuwsvoorziening voor de gemeenschap van Akkrum en Nes (H).

Banner - jaarabonnement:

  • 375,00 euro

 

Zakelijke Vrienden van Akkrum.net

Bent u van mening dat Akkrum.net een belangrijke rol in de samenleving speelt en draagt u graag bij aan dit initiatief, dan is een bijdrage als Zakelijke Vriend ook mogelijk en natuurlijk ook als particuliere Vriend van Akkrum.net. We hebben zelfs een Club van Honderd. Draag uw steentje bij onder het motto ,,Niets gaat vanzelf''.

 

Banner in de nieuwsbrief

Adverteerders kunnen hun banner in de wekelijkse nieuwsbrief laten meelopen. Alle nieuwsbriefabonnees krijgen die vlak voor het weekend in de bus. De banner kan ook naar een webpagina naar keuze worden gelinkt. Banners lopen telkens minimaal een jaar mee in de nieuwsbrief.

  • 2,00 euro per week
    - met link 3,00 euro per week

 

Streekagenda - extra vermelding
Evenementen en activiteiten worden standaard met datum, tijdstip en plaats vermeld. Extra informatie in de agenda kan ook.

Voor commerciële meldingen brengen we een bedrag in rekening:

- 50,00 euro per activiteit - Mét link erbij 60,00 euro

 

Advertorials
Een advertorial is een redactioneel artikel waarin u aandacht kunt vragen voor uw bedrijf, bijvoorbeeld als u personeel zoekt of bepaalde zaken onder de aandacht van de lezers wilt brengen.

artikel circa 2000/2500 tekens / ca 400 woorden - 300 euro

artikel circa 2000/2500 tekens/ ca 400 woorden met 1 of 2 foto's - 400 euro

Andere mogelijkheden
Staat uw wens er niet tussen? Laat het ons weten. Er is heel veel mogelijk, denk bijvoorbeeld aan:

- Elke week een nieuw recept op de plek van uw banner?
- Om de maand een nieuwe woning in de aanbieding?
- Nieuwe auto te koop? Wissel uw banner zodra hij is verkocht.
- Deze zomer fietsen te huur?
- Woning bouwen? Biedt via een banner uw offerte aan voor de bouw of inrichten ervan of een hypotheek!

Laat uw banner maken door de professional
Laat uw banner maken door de professionals van Akkrum.net. Zij zorgen ervoor dat uw banner opvalt en goed leesbaar is. Kosten vanaf circa 75,00 euro.

Meer weten?

Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Alex J. de Haan 0654-727557

 

Alle bedragen in euro's, ex btw en kosten zoals kilometervergoeding. Leveringsvoorwaarden conform die van de Dupho en NVJ.