Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Nieuwsbrief Akkrum.net

Nieuwsbrief Akkrum.net

Vrijdag ‍12 juli 2024, de nieuwsbrief van Akkrum.net voor Bezoeker ‍.

Het nieuws van de afgelopen week uit Akkrum en Nes:‍

 

Chauffeur rijdt brandende auto naar veilige plek

image

Een chauffeur heeft zijn brandende auto woensdag 10 juli 2024 al rijdend naar een veilige plek gestuurd. Hij was tegen zessen onderweg op De Stringen tegenover de Brede School in Akkrum. Het voertuig begon hevig te roken. De vlammen sloegen daarna al snel onder de motorkap vandaan.


Lees meer

Herfstig zomeravondconcert van Harmonie Akkrum

image

Het was herfstig op zaterdag 6 juli 2024, dus het zomeravondconcert van Muziekvereniging Harmonie Akkrum werd verplaatst van de Tsjerkebleek naar zalencentrum De Lantearne. Vanwege de wedstrijd van het Nederlands elftal werd de aanvangstijd van het concert ook nog eens vervroegd.


Lees meer

Kledingruil bij havenrestaurant De Koken in Akkrum

image

Havenrestaurant De Koken in Akkrum organiseert op zaterdag 20 juli 2024 een kledingruilbeurs. Vlak voor aanvang kan de kleding worden gebracht, daarna volgt een sessie voor het uitzoeken van dames- en herenkleding en een tweede sessie voor het uitzoeken van kinderkleding.


Lees meer

Twee topacts op eerste Akkrumer Muziekspektakel

image

Het eerste Akkrumer Muziekspektakel op zaterdag 14 september 2024 brengt direct twee topacts op het podium. Dat zijn het fietsende muziekkorps Bycicle Showband Crescendo uit Opende en het blaasorkest Glasblazers uit Heerenveen. Beiden zijn bekend tot ver over onze landgrenzen. Ze treden op tijdens de...


Lees meer



Zakelijk:


Sport‍:

 

 

Akkrum.net‍ op social media

facebooktwitter



Laatste 20 berichten

 

logo akkrum net aRedactie Akkrum.Net
06-54727557
redactie@akkrum.net
 

 


U, Bezoeker ‍, ontvangt deze mail omdat u zich op het mailadres ‍ hebt aangemeld. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier Afmelden
Wilt u de nieuwsbrief toch weer ontvangen, dan kunt u zich hier weer Abonneren