Akkrum.net

Sietse Eelsingh verwelkomt Dirjan Bouma uit Grou als nieuwe klant.

Van Campen & Dijkstra uit Grou - zelfstandig adviseur van RegioBank - opent van 1 november tot en met 15 december 2023 tijdelijk een inlooplocatie in Akkrum. Tijdens de zogeheten Overstapweken kunnen klanten binnenlopen op het kantoor aan het Leechein 4 van Makelaar en Taxateur Wieb Zandberg. Elke klant die met zijn of haar bankzaken, verzekeringen of hypotheek overstapt, krijgt een leuk welkomstcadeau.

Sietze Eelsingh, eigenaar van Van Campen & Dijkstra in Grou: “Wij vinden het belangrijk dat we dichtbij onze klanten zijn. Daarom zitten we elke dinsdag- en donderdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur klaar. Heb je een vraag over je bankzaken, verzekeringen of hypotheek, loop gerust even binnen en we vertellen je graag wat we voor jou kunnen betekenen.”

Overstappen zonder gedoe
Eerder dit jaar maakte Dirjan Bouma uit Grou de overstap naar Van Campen & Dijkstra en RegioBank. “Ik kwam binnen voor het regelen van mijn hypotheek. Mijn huisbank kreeg dit niet rond en ik was de hoop al bijna verloren dat de koop rond zou komen. Maar toen trof ik hypotheekadviseur Pauline Kuiper daar op kantoor. Zij beet zich vast in mijn aanvraag en keek buiten de gebaande paden om het tóch voor elkaar te krijgen.” En dat lukte.

Inmiddels is Dirjan Bouma ook met zijn bankzaken en verzekeringen overgestapt. “Ja, het was heel makkelijk dat dit ook direct bekeken en geregeld kon worden. Sietze Eelsingh heeft met mij besproken welke verzekeringen ik nodig heb, hij heeft een offerte gemaakt en ik hoefde alleen nog maar een handtekening te zetten. Toen was alles al klaar! Het is gewoon handig om alles zo vlakbij huis te kunnen regelen. Als er iets is, dan loop ik even binnen”

Welkomstcadeau
Sietze Eelsingh beaamt het relaas van Bouma: “Wij maken het graag altijd eenvoudiger en leuker voor onze klanten. Stap je naar ons over? Dan regelen wij alles voor je van A tot Z. Je hebt er geen omkijken naar. En heb je toch nog vragen? Dan kun je altijd bellen of even bij ons langskomen. Dat langskomen kan dus tijdelijk ook in Akkrum. Zo maken we het nóg makkelijker om over te stappen,” lacht Eelsingh.

Wie vóór 15 december overstapt, wordt ook nog eens getrakteerd op een leuk en lekker welkomstcadeau: een pakket van Keurslager Spijkerman ter waarde van 45 euro. “Kom dus snel bij ons langs, op dinsdag- of donderdagmiddag in Akkrum of maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur in Grou.”

Van Campen & Dijkstra
Parkstraat 7 Grou
0566-651 020
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://vancampendijkstra.nl/regiobank-grou/
Tijdelijk op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.00-17.00: Leechein 4 Akkrum

Foto's: Van Campen en Dijkstra

Eigenaar Sietze Eelsingh van Van Campen & Dijkstra.231104 VanCampenDIjkstra Sietze Eelsingh

Nog geen reacties.

Zakelijke vriend

(advertentie)