Akkrum.net

(Ingezonden Mededeling)

VluchtelingenWerk Nederland is betrokken bij vluchtelingen die in Akkrum zijn komen wonen. Voor een aantal gezinnen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die wat willen betekenen voor de vluchtelingen in Akkrum.

Ben jij sociaal, maak je makkelijk contact en vind je het leuk om praktisch bezig te zijn voor vluchtelingen? Wij zoeken iemand die het initiatief neemt en vluchtelingen ondersteunt en wegwijs maakt op gebied van huisvesting, financiën, onderwijs en gezondheidszorg.

Ook help je bij het opbouwen van een sociaal netwerk en bij het zo snel mogelijk zelfstandig en onafhankelijk maken van jouw cliënt. Kortom, help jij een vluchteling werken aan een goede start en toekomst in Nederland? Dan is de rol van maatschappelijk begeleider precies iets voor jou!

Interesse?

Lijkt het je leuk om wat te betekenen voor VluchtelingenWerk en of wil je meer weten over jouw rol en taken als maatschappelijk begeleider?

Bel, mail of kom gerust langs. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0513-650816 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nog geen reacties.

Zakelijke vriend

(advertentie)