Akkrum.net

De nieuwe Hubo Bouwmarkt opent als laatste in de rij aan It Achterom. De winkel krijgt een veel ruimere opzet dan voorheen. Deze hele week werkt een ploeg aan de inrichting ervan. Afgelopen zondag waren 33 mensen actief.

Met een kassabonactie en een prijzenpot van 6.000 euro vieren de winkeliers in het centrum van Akkrum het einde van een lange tijd van verbouwingen en nieuwbouw. Na de verhuizing van supermarkt Poiesz opende bloemenboetiek De Vlijtige Lies als eerste zijn nieuwe winkel. Komende zaterdag opent bouwmarkt Hubo de deuren.

Burgemeester Tjeerd van der Zwan van Heerenveen viert het einde van de bouwperiode zaterdagmorgen mee. Hij verricht de officiële opening van de nieuwe, flink uitgebreide winkel van Harry, Christina en hun zoon Thomas Haitsma. Na de sloop van een deel van de oude supermarkt zijn twee nieuwe identieke winkels gebouwd en is het bestaande pand opgeknapt. Het parkeerterrein aan It Achterom en de omgeving van de nieuwe winkels zijn ook opnieuw ingericht.

Hubo heeft het bestaande gedeelte bij de nieuwe winkel getrokken, waardoor uitbreiding van het assortiment mogelijk was. Nieuw is een afdeling met watersportartikelen. Op het Maatwerkplein staan allerlei showmodellen opgesteld. De nieuwe bouwmarkt is ook de uitvalsbasis van het montageteam, dat bij klanten zonweringen, deuren, dakramen en dergelijke installeert.

Kassabonactie: 6.000 euro aan prijzen
De herinrichting van het winkelgebied wordt gevierd met een kassabonactie, die een prijzenpot van 6.000 euro heeft. Klanten kunnen hun kassabon deze en volgende week bij de ruim twintig deelnemende winkeliers inleveren. Komende zaterdag en volgende week zaterdag worden de prijswinnaars uit de grote stapel getrokken.

De prijzen bestaan uit waardebonnen van 25 euro, twee keer een minuut gratis winkelen bij de Poiesz en twee hoofdprijzen van elk een geldboompje met Akkrumer lokale kadokaarten ter waarde van € 500, die bij de deelnemende winkeliers kunnen worden ingeleverd

Foto: Noordoost.nl/Alex J. de Haan

230119 Akkrum kassabonactie

Nog geen reacties.

Zakelijke vriend

(advertentie)