Akkrum.net

De luxe villa van 1,5 miljoen euro is onder handen van Makelaardij WIeb Zandberg geweest

Met de verkoop van een villa met een vraagprijs van meer dan 1,5 miljoen heeft makelaar Wieb Zandberg uit Akkrum op de valreep van 2021 een mooie klus in handen. Jorrit Zandberg kreeg de klus toegeschoven van de huidige eigenaren, die ze eerder al bij de aankoop ervan hadden bijgestaan. Ze zouden er in gaan wonen, maar vanwege familieomstandigheden gaat dat op het laatste moment niet door. ,,De woning gaat dus weer in de verkoop en wij helpen ze daar bij.’’

De luxe uitgevoerde woning in Almere staat op een kavel van 1.755m², aan de rand van de Filmwijk en het vaarwater naar het Markermeer. Vanuit de woonkamer, het balkon of het terras hebben de bewoners uitzicht op een zandstrand van een van de grote binnenwaters in Almere, het Weerwater. Het drukbezochte Lumièrepark ligt aan de overkant van de plas.

Jorrit Zandberg heeft de villa op zijn eigen site en onder andere op de woningverkoopsite Funda staan. Hij verwacht buitenlandse interesse voor de luxueuze villa, waarop inmiddels een bod is uitgebracht. De omschrijving van het onroerend goed staat ook in de Engelse taal op de website.

De prijzen van woningen schieten weliswaar de lucht in, maar dure woningen zitten niet vaak in de portefeuille van Makelaardij Wieb Zandberg. ,,Tussen de 5 ton en 1 miljoen komt steeds regelmatiger voor. Maar boven het miljoen is in deze contreien minder gewoon’’, aldus Jorrit Zandberg.

Aspirant-kopers kunnen terecht op deze link.

Foto: Makelaardij Wieb Zandberg

Nog geen reacties.

Zakelijke vriend

(advertentie)