Akkrum.net

In de week van Akkrum Bloeit (12 t/m 18 mei 2024) organiseert kinderopvang KidsFirst in Akkrum drie open dagen. Op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00-11.00 of van 15.00-16.00 om een kijkje te nemen bij onze locatie. Op de ochtenden worden er activiteiten aangeboden voor de kleinere kinderen, in de middag is er een leuk programma op het Ravottuhveld.

Locatie it Mienskar in Akkrum is een locatie waarin zowel kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuteropvang is gevestigd. De locatie beschikt over ruime, huiselijke groepen. Het kinderdagverblijf en de peuteropvang zijn tweetalig, we bieden zowel Fries als Nederlands aan. It Mienskar is een BinnensteBuiten-locatie, wat inhoudt dat wat binnen kan ook buiten aangeboden kan worden en andersom. We spelen elke dag buiten in onze prachtige grote groene uitdagende tuin. Binnen de peuteropvang maken we gebruik van het VVE programma Uk en Puk. Op de peuteropvang eten we gezamenlijk een broodje voordat de kinderen weer naar huis gaan.

Het kinderdagverblijf bestaat uit twee ruimtes met diverse speelhoeken en een grote grondbox. Kinderen die gebruik maken van het kinderdagverblijf kunnen tijdens de opvangdag kosteloos gebruik maken van de peuteropvang (maximaal 2x per week).

De BSO heeft twee groepen; een groep van 4 tot 7-jarigen en een 8+ ruimte waar de oudste kinderen zelfstandig mogen spelen binnen gemaakte afspraken met elkaar. 

Aangrenzend aan ons gebouw is het Ravottuhveld; een uitdagende speelruimte met veel groen en een pannakooi waar kinderen zich lekker kunnen uitleven.

Nieuwsgierig geworden? Op de website van KidsFirst vindt u meer informatie over onze organisatie en over onze locatie. Maak vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding of bel voor meer informatie naar 088-0350421.

`

Tekst en illustratie: KidsFirst

Nog geen reacties.

Zakelijke vriend

(advertentie)