Akkrum.net

Honderden kratten waren nodig voor de Krat Challenge 2024, die medewerkers van Poiesz Akkrum maandag 22 januari 2024 na sluitingstijd hebben uitgevoerd. Een sliert zwarte kratten stond op de kopse kant in de gangpaden tussen de kruidenierswaren. Na het startsein vielen ze minutenlang als dominostenen om. De medewerkers van de grootgrutter juichten dolenthousiast toen het laatste krat omviel.

Het eerste krat werd met een miniatuurvrachtwagen van de Poiesz omver gedrukt, het laatste krat viel in de geopende laadbak van de bezorgbus, die na de ontvangst met medewerkers en al de ontvangsthal voor goederen uitreed. De challenge werd georganiseerd in het kader van teambuilding en ,,als leuke uitdaging''.

Poiesz Akkrum had twee weken van tevoren de zwarte kratten opgespaard. Op de rolcontainers in het magazijn hingen briefjes met de waarschuwing dat ze niet mee in de vrachtwagen naar het distributiecentrum in Sneek mochten.

De route door de winkel was van tevoren goed uitgedacht. Bedrijfsleider Arjen Beckers had in samenspraak met zijn collega’s alle details zelfs op papier gezet. De inspanningen resulteerden in een parcours, dat bij de ingang begon. Zelfs het automatisch openslaande toegangspoortje maakte er onderdeel van uit, al ging dat aanvankelijk met de nodige moeite, want het stalen hekje sloeg het volgende krat steeds uit het parcours.

Meer spectaculaire hindernissen waren onderweg te zien. De krattensliert werd over een pallet met jubileumdozen geleid. Het parcours liep dwars door en over de groenteafdeling. Zelfs een lange rij dozen Lu-koekjes op de lopende band van een van de kassa’s deed mee.

Foto's: stills uit video Poiesz Akkrum

240201 Akkrum PoieszKratChallenge check

240201 Akkrum PoieszKratChallengeomde eind.jpg240201 Akkrum PoieszKratChallenge gejuich.jpg240201 Akkrum PoieszKratChallenge groente.jpg240201 Akkrum PoieszKratChallenge kassa.jpg240201 Akkrum PoieszKratChallenge kassa2.jpg

Nog geen reacties.

Zakelijke vriend

(advertentie)