Akkrum.net

Voor filiaalhouder Hendrik Toonstra was de nieuwe winkel in Akkrum het hoogtepunt na twee jaren corona

Na achttien jaar neemt Hendrik Toonstra afscheid als bedrijfsleider van de Poiesz-supermarkt in Akkrum. Nu de nieuwbouw klaar is, wordt het tijd voor een nieuwe uitdaging, aldus Toonstra, die op 28 maart 2022 naar het filiaal in Tolbert gaat. Hij wordt opgevolgd door Arjen Beckers, die van het filiaal in Burgum komt.

De laatste werkdag van Hendrik Toonstra in Akkrum is op zaterdag 25 maart. ,,Ik hoop jullie allemaal van tevoren tegen te komen, zodat we persoonlijk afscheid van elkaar kunnen nemen", aldus de altijd goedlachse Poiesz-chef, die op 22 maart 2004 als bedrijfsleider in filiaal Akkrum is begonnen. ,,Toen wist ik eigenlijk niet zoveel van Akkrum. Snel kwam ik erachter dat Akkrum een prachtige, toeristische plaats is. Ik heb er met veel plezier gewerkt en veel leuke mensen en collega’s leren kennen. Ik voel mij al jaren een echte Akkrumer.”

,,De laatste jaren heb ik altijd erg naar de bouw en opening van de nieuwe winkel uitgekeken. Ik zag dit als mijn laatste uitdaging in Akkrum. Nu deze prachtige winkel staat en goed loopt, zit mijn taak er op. Ik zal Akkrum met een goed gevoel verlaten en heb een prachtige tijd om op terug te kijken."

Foto's: Noordoost.nl /Alex J. de Haan en Poiesz Supermarkten

Hendrik Toonstra (l) wordt opgevolgd door Arjen Beckers van het filiaal in Burgum.Hendrik Toonstra (l) wordt opgevolgd door Arjen Beckers van het filiaal in Burgum.

Nog geen reacties.

Zakelijke vriend

(advertentie)