Akkrum.net

Jachthaven Drijfveer in Akkrum wordt zaterdag 30 september 2023 weer in tropische sferen omgetoverd, Het jaarlijkse havenfeest, dat sinds 2015 wordt georganiseerd, staat weer open voor vrienden en familie van de uitbaters en ook voor de gasten van de haven en camping.

 ,,We willen het seizoen niet stilletjes laten uitdoven, maar met zijn allen proosten op de zomer die achter ons ligt en elkaar een mooie winter toewensen’’, aldus Maartje Verhagen. Inmiddels is het niet meer alleen voor Drijfveer-gasten, maar komen er ook veel inwoners van Akkrum, Nes en omgeving naar het tropische feestje.

De tropische sfeer is terug te vinden in de muziek van de bands, die er komen, het eten en de aankleding. Dit jaar komt MR Weazly optreden. In de muziek van deze op Curaçao geboren artiest klinkt de warme Caribische zon. Het feest heeft geen formule, behalve ,,dat iedereen die komt er heel veel zin in heeft! We besteden altijd veel werk aan de aankleding en dat maakt dat de sfeer op het feestje zo mooi.’’

Het havenfeest eindigt dit jaar wat vroeger dan andere jaren, rond 23:30 uur, om de overlast voor omwonenden en vakantievierders op en rond het terrein te beperken.

Foto's: Drijfveer

2309 seizoensfeest drijfveer akkrum 1000

Nog geen reacties.

Zakelijke vriend

(advertentie)