Akkrum.net

De afneembare trekhaak was losgeschoten

Een onfortuinlijke chauffeur heeft kort na zijn vertrek uit Akkrum een gehuurde boottrailer in de sloot zien belanden. Oorzaak was een afneembare trekhaak, die losraakte met als gevolg dat de trailer in de sloot belandde. Met dank aan de verhuurder, Poltrail in Akkrum, kon hij nog dezelfde dag zijn weg met de herstelde trailer vervolgen.

Het ongeval gebeurde op de Súdkant in Aldeboarn, net voor de afslag naar de sportvelden. De man was onderweg om een boot op te halen. De losgeschoten boottrailer belandde op de kop in de sloot. Op dat moment waren er geen mensen in de buurt. ,,Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen.’’

Vanwege grote vakantiedrukte bij de alarmcentrale van de verzekeringsmaatschappij duurde het lang voordat de trailer door het bergingsbedrijf uit het water kon worden getakeld. Een bewoonster voorzag de gedupeerde chauffeur en de inmiddels gearriveerde medewerkers van Poltrail intussen van koffie en koek.

De boottrailer zelf was nauwelijks beschadigd. Nadat alle drek en andere ongerechtigheden waren verwijderd, zijn een nieuwe koppeling en stekker gemonteerd. De huurder had zelf de trekhaak opnieuw bevestigd. Tegen half negen ‘s avonds kon hij weer op pad.

Foto's: Poltrail

230403 Akkrum Poltrail aanhangerinsloot2

Nog geen reacties.

Zakelijke vriend

(advertentie)