Akkrum.net

SInds jaar en dag was Bennie van der Zwaag actie in Akkrum-Nes en wijde omstreken. Ook werkte hij wel in het buitenland.

Na dertig jaar in de parketvloeren vertrekt Bennie van der Zwaag uit Akkrum eindelijk naar het buitenland. De liefde lokte hem eerst naar Finland. Zijn huidige vrouw Liisa woonde daar, maar de lang gewenste emigratie naar het Scandinavische land gaat niet door. Het echtpaar heeft voor de verhuur twee vakantiewoningen in het Italiaanse Cupra Marittima gekocht.

De Akkrumer en zijn Finse vrouw verhuren straks een appartement voor drie personen met een gedeeld zwembad en een woning voor een groep van zes personen, aldus een artikel op Middel.Media. ,,Met een geweldig uitzicht op de druiven- en zonnebloemvelden.’’ Beide onderkomens zijn beschikbaar voor de verhuur en bevinden zich vlak bij het strand, halverwege de laars van Italië aan de Adriatische Zee.

Het parketbedrijf is per 1 maart 2022 door Wim Kooistra uit Akkrum overgenomen. Hij was eerder mede-eigenaar van modezaak Heerenhuys. De naam Bennie van der Zwaag Parket houdt hij voorlopig aan.

Foto: Noordoost.nl/Alex J.de Haan

 

Nog geen reacties.

Zakelijke vriend

(advertentie)