Akkrum.net

Met elf mannen en vrouwen heeft Team Kromme Knilles de horecaprijzen 2023 opgehaald. Het eetcafé uit Akkrum eindigde zowel gemeentelijk als provinciaal op de eerste plek in de categorie restaurant. De prijs wordt uitgereikt op basis van de beste reviews en daarna op de meeste aantal stemmen. De gemiddelde waardering kwam uit op 9,42 punten.

,,Als team zijn we ontzettend blij met deze twee prijzen’’, aldus Mark Heida en Simone Luttikhuis na afloop van het evenement in theater Figi in Zeist. Vanuit het hele land kwamen de winnaars naar de feestelijke avond, waarop deejay’s van Radio538 de stemming er goed in brachten.

,,We willen iedereen hartelijk danken die op ons gestemd heeft. We hebben een fantastische avond beleefd in Zeist. We zijn er super trots op met z’n allen.’’ Op de foto het team met van links naar rechts Alyssa Boonstra, Tirsa van der Veer, Jantine Oppenhuis, Agnes Brouwer, Joris van Rooijen, Mark Heida, Lies Posthumus, Nynke de Nas, Evelien Stel, Simone Luttikhuis en Tessa Reuzenaar.

Foto's: Noordoost.nl/Alex J. de Haan

Nog geen reacties.

Zakelijke vriend

(advertentie)