Akkrum.net

Na vier jaar stopt Christophe Meijer als directeur van Swan Expeditions in Akkrum. Hij kwam vijf jaar geleden als adviseur binnen bij de tallship-rederij annex reisbureau en bouwde daar het zeilend school-op-zee-programma Masterskip mee op. Meijer blijft een ondersteunende of toezichthoudende rol bij Swan Expeditions houden.

,,Zowel voor mezelf als voor het bedrijf is het goed dat zich nu een nieuwe fase aandient’’, aldus Christophe Meijer, die tot eind dit jaar aanblijft en intussen op zoek gaat naar een opvolger. Zijn eerste taak als directeur in 2018 was om het technisch failliete bedrijf weer gezond te maken. ,,Dat was eerst overleven, vervolgens opbouwen en daarna uitbreiden. Nu is het nu tijd om meer orde en structuur in de organisatie aan te brengen.’’

Meijer begon in 1999 als matroos op het Tall Ship Swan fan Makkum. Hij werd bootsman, stuurman en kapitein. Hij werkte vervolgens onder meer als officier bij de Koninklijke Marine en als stuurman/vervangend kapitein op de Clipper Stad Amsterdam. Sinds 2011 is hij mede-eigenaar van recreatiebedrijf Pean in Nes (H).

Foto's: Swan Expeditions

Nog geen reacties.

Zakelijke vriend

(advertentie)