Akkrum.net

Voetbalvereniging Akkrum organiseert op woensdag 15 mei 2024 een voetbalfestival voor de basisschoolleerlingen uit Akkrum en omgeving. Ook kinderen uit omliggende dorpen als Aldeboarn, Terkaple en Terherne zijn van harte welkom. Het wordt een middag vol met (voetbal-)spelletjes en ontspanning. Drinken en een gezonde snack worden tussen de activiteiten door geserveerd.

De middag is bedoeld voor kinderen die lekker willen bewegen, buiten willen zijn en samen met leeftijdsgenootjes balspelletjes willen spelen en voetballen. Zowel leden als niet-leden van Voetbalvereniging Akkrum zijn welkom.

Na een gezamenlijke ludieke opening starten de kinderen met een warming-up, die door sportschool Switch wordt gegeven. Daarna worden ze naar leeftijd in groepjes verdeeld voor verschillende spelletjes op het voetbalveld. Na afloop is er nog een kleine verrassing voor alle kinderen.

Opgeven kan tot woensdag 1 mei 2024 via het formulier op deze pagina van de site van Voetbalvereniging Akkrum (www.vvakkrum.nl). Supporters (ouders, pakes en beppes enzovoort) zijn deze middag uiteraard van harte welkom. Ouders en begeleiders mogen ‘s middags meehelpen, bijvoorbeeld bij het klaarzetten en opruimen van de onderdelen of het begeleiden bij een onderdeel.

  • Voetbalvelden sportcomplex De Meine, Ulbe Twijnstrawei 27A
  • Woensdag 15 mei; inloop vanaf 14.45. Starten 15.00 uur tot circa 17.45 uur.

Foto's: Noordoost.nl/Alex J. de Haan

Nog geen reacties.

(advertentie)