Akkrum.net

Veel plezier op volleybaltoernooi mini’s AVC’69
Veel plezier op volleybaltoernooi mini’s AVC’69

Op zaterdag 20 november organiseerde volleybalvereniging AVC ’69 uit Akkrum namens de NEVOBO (Nederlands Volleybal Bond) in Akkrum het tweede toernooi van de mini’s. Mirjam Blaakmeer, van deze vereniging, is de leidende kracht van deze toernooien. Zij werd in Akkrum bijgestaan door vrijwilligers van AVC’69. De wedstrijden werden geleid door jeugdleden van de vereniging, die op deze wijze positief betrokken werden bij de organisatie. De ouders van de mini’s traden op een prettige en positieve wijze op als coach.

Mede door al deze vrijwilligers verliep de dag uitstekend. De vijf teams van AVC’69  speelden op  verschillende niveaus in kleine teams volgens het CMV model. CMV staat voor Cool Moves Volleybal. Elk niveau heeft zijn eigen spelregels waardoor de kinderen op hun eigen niveau op een aangepast veld qua grootte kunnen spelen. 
Plezier is belangrijker dan presteren en dat zag je terug tijdens de wedstrijden, die helaas volgens de Corona maatregelen zonder publiek gespeeld moesten worden. 

Voor informatie  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (mailto: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en www.AVC69.nl (http://www.AVC69.nl)

Foto: Bé Zwart

Nog geen reacties.

(advertentie)