Akkrum.net

Met nog anderhalve maand te gaan heeft AVC ‘69 krap tijd om het stratenvolleybaltoernooi 2022 te organiseren. ,,Wy hawwe lang twifele om’t wy mei de koronaregels sieten, mar wy ha no besletten om it wer te organisearen’’, vertelt Sippie Zijlstra van de organiserende commissie. Na een afwezigheid van twee jaar kunnen de buurten uit Akkrum en Nes in de maand mei weer volop aan de bak.

De opgave van teams voor het komende stratenvolleybaltoernooi moet rap gebeuren, aldus Zijlstra. De coördinatoren van de buurten moeten hun lijstjes voor 4 april 2022 insturen. De wedstrijden zijn op de dinsdag- en woensdagavonden 10, 11, 17, 18 en 24 mei. Op 2 juni zijn de finales. De contactpersonen zijn inmiddels geïnformeerd en benaderen binnenkort hun buurtgenoten.

Het mini-toernooi voor de jeugd van Akkrum en Nes, dat altijd in mei wordt gehouden, gaat vanwege de korte voorbereidingstijd niet door. De organisatie hoopt dat in september of oktober alsnog te houden.

Als buurten of straten geen contactpersoon hebben, dan kunnen belangstellenden voor meer informatie terecht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto: AVC '69

Nog geen reacties.

(advertentie)