Akkrum.net

Volleybalvereniging AVC ’69 organiseert dit voorjaar weer het jaarlijkse stratenvolleybaltoernooi in Akkrum-Nes. Op de avonden van 9, 10, 16, 23, 24, 30 en 31 mei 2023 wordt de groepsfase gespeeld en de daaruit volgende finalisten strijden op vrijdagavond 2 juni 2023 om de felbegeerde wisselbekers. Net als de voorgaande jaren wordt in een A- en een B-klasse gespeeld. Daarmee wil de vereniging het spelplezier voor iedereen zo hoog mogelijk houden.

Het mini-toernooi, dat vorig jaar vanwege de korte voorbereidingstijd als gevolg van de coronapandemie niet doorging, maakt dit toernooi dit jaar een rentree. Op woensdagmiddag 24 mei 2023 kan de basisschooljeugd het met de eigen straat weer opnemen tegen de andere straten. Dit was de voorgaande jaren ook altijd een groot succes en de hoop is dat dit succes dit jaar weer doorgezet kan worden.
Vorig jaar was het stratenvolleybal opnieuw een geslaagd toernooi, met zeer spannende finales in zowel de A- als de B-klasse. Ook dit jaar is het doel om weer zo’n mooi toernooi op te zetten, aldus de organisatie.

Vorig jaar was de voorbereiding door de coronamaatregelen enigszins vertraagd, maar is alles vol op stoom. ,Hopelijk wordt dit beloond door een zeer grote deelname aan dit spannende en bovenal zeer gezellige toernooi’’, aldus de commissie.

De contactpersonen van de straten zijn inmiddels ingelicht en AVC ‘ 69 gaat ervan uit dat de informatie over het stratenvolleybal intussen naar de bewoners is doorgespeeld. Inschrijven voor het toernooi kan via de contactpersonen uit de buurt. Indien u niets gehoord heeft van uw contactpersoon en u graag wilt weten wie dat is, of als u andere vragen heeft over het stratenvolleybaltoernooi, kunt u altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Foto's: Noordoost.nl/Alex J. de Haan

Nog geen reacties.

(advertentie)