Akkrum.net

Start verkoop tweede fase Recreatiepark Tusken de Marren Akkrum
Start verkoop tweede fase Recreatiepark Tusken de Marren Akkrum
Vanaf zaterdag 31 mei a.s. start de verkoop van de tweede fase van Recreatiepark Tusken de Marren. Er is een gezellig verkoopweekend op zaterdag 31 mei en zondag 1 juni in de modelwoning langs de Meinesleat in Akkrum. De openingstijden zijn van 11. 00 tot 16.00 uur.
De woningen zijn ontworpen door Min2 Architecten en Friso Bouw uit Sneek gaat de 19 woningen bouwen. Home Center Wolvega zorgt voor het interieur en de inrichting. De woningen zijn volledig ingericht en voorzien van een fraai aangelegde tuin met eigen aanlegsteiger.

De locatie van Recreatiepark Tusken de Marren is fantastisch: het ligt in hartje Friesland. Niet alleen aan de Meinesleat met een rechtstreekse verbinding naar het Sneekermeer, maar ook op loopafstand van het authentieke dorp Akkrum met diverse voorzieningen. Akkrum is op zaterdag 31 mei a.s. extra bijzonder door de opening van het watersportevenement: de Reuzedei. De start van het watersportseizoen wordt op die manier ingeluid en er zijn diverse duurzame attracties in het dorp.

Nog geen reacties.

(advertentie)