Akkrum.net

Sietze Eelsingh benoemd tot regio-ambassadeur s.c. Heerenveen
Sietze Eelsingh benoemd tot regio-ambassadeur s.c. Heerenveen

Met het benoemen van ambassadeurs wil sc Heerenveen nog dieper geworteld raken in het achterland. De ambassadeurs gaan in verschillende regio’s aan de slag met initiatieven om de band met supportersbestand te versterken en te vergroten. De club benoemde onlangs Sietze Eelsingh (54) als eerste ambassadeur, van de regio Akkrum-Nes-Aldeboarn-Jirnsum-Grou-Terherne.Wat speelt er in de regio? Wat leeft er onder de seizoenkaarthouders? Wie, welk gezin of welke onderneming verdient net even wat extra aandacht? Is er behoefte aan een vervoersregeling of een fanclub? Zomaar wat zaken waar Eelsingh zich als ambassadeur van sc Heerenveen mee bezighoudt.Eelsingh is de eerste ambassadeur die door sc Heerenveen is benoemd.

Hij gaat zich inzetten voor de regio Akkrum-Nes-Aldeboarn-Jirnsum-Grou-Terherne, waar hij geen onbekende is. ”Ik ben geboren en getogen in Akkrum. Al sinds mijn jeugdjaren ben ik actief bij vv Akkrum, zowel op als naast het veld. Daarnaast ook al ruim 25 jaar secretaris van Stichting Akkrum Nes Centraal, waarbij we tal van activiteiten organiseren: van kermis tot shantydag en van viswedstijd tot liveconcerten.”

Waarom gaat Eelsingh zich als ambassadeur inzetten voor sc Heerenveen en wat wil hij bereiken? ”Ik ben al jarenlang groot supporter en dit lijkt mij een geweldige uitdaging. Hoewel er al goede stappen zijn gezet in deze richting, wil ik in mijn rol van ambassadeur graag het aanspreekpunt zijn in de regio. De regio dichter bij de club brengen is mijn primaire doel.”

Ben jij seizoenkaarthouder van sc Heerenveen en heb je een vraag aan Sietze? Of zou je een seizoenkaart willen? Je kunt Sietze bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), of telefonisch op 06-53412153.

Foto Mustafa Gumussu

Nog geen reacties.

(advertentie)