Akkrum.net

5 juni 2019: De start van de laatste Lus van Akkrum in 2019.

Na een afwezigheid gedurende twee seizoenen door corona wordt woensdagavond 1 juni 2022 de 37e editie van de Lus van Akkrum gehouden. De prestatieloop is voor jong en oud. De twaalf kilometer lange route is er niet alleen voor hardlopers, maar kan ook gewandeld worden. De zeven kilometer lange wandeltocht voert door de landelijke, waterrijke omgeving van Akkrum en Nes.

Voor de drie snelste deelnemers aan de hardloopwedstrijd zijn leuke prijzen beschikbaar. De jongste deelnemer krlijgt een aanmoedigingsprijs. Alle deelnemers ontvangen een fraaie herinneringsmedaille.

Zowel bij de deelnemers van de korte als de lange Lus van AKkrum vindt een persoonlijke tijdsregistratie plaats met behulp van een chip. Deelnemers kunnen de chip vanaf 17:30 uur in de Utingeradeelhal afhalen.

Digitaal voorinschrijven tot 1 juni 2022 om 16.00 uur kan via www.lusvanakkrum.nl. De kosten voor deelnemers tot en met 14 jaar bedragen 2,50, deelnemers vanaf 15 jaar betalen zes euro. Inschrijven op de dag zelf in de sporthal kan – met een euro toeslag – van 17.30 tot 18.30 uur. De start is om 19.00 uur bij de sporthal.

Foto's:Lus van Akkrum

Nog geen reacties.

(advertentie)