Akkrum.net

Badmintonclub De Swiepers in Akkrum heeft donderdag 16 maart 2023 een drietal leden in het zonnetje gezet. Bernhard Kraan en Hielkje de Boer zijn tot erelid benoemd. Remko Tieleman werd lid van verdienste. De huldiging vond plaats aan het eind van de wekelijkse trainingsavond in de Utingeradeelhal.

Bernhard Kraan werd geroemd vanwege zijn inzet als penningmeester in de afgelopen 26 jaar. Sinds hij in 1992 in Akkrum/Nes kwam wonen, is hij lid van de badmintonvereniging. Hij heeft er mede voor gezorgd dat de vereniging door moeilijke tijden heen is gekomen. Bernhard Kraan zal na dit seizoen zijn taak als penningmeester overdragen en terugtreden uit het bestuur.

Remko Tieleman en Hielkje de Boer zijn sinds de oprichting van de vereniging in 1985 beiden onafgebroken lid. ,,Dat vinden wij een hele prestatie’’, aldus secretaris Sietske Trinks namens het bestuur en de leden. Remko Tieleman is om die reden benoemd tot lid van verdienste.

Hielkje de Boer heeft op meerdere manieren bijgedragen aan het wel en wee van zowel de verenging als haar leden: als sponsor via Bouwbedrijf de Boer, voor het verzorgen van een kaartje of attentie bij lief en leed, de verenigingsbarbecue of voor het meenemen van een cake bij de ledenvergadering. Afgelopen woensdag was ze nog tot half drie ’s nachts stemmen aan het tellen bij de verkiezingen om zo de kas van de vereniging te spekken.

Foto's: De Swiepers

230316 Akkrum badminton ereleden 2

230316 Akkrum badminton ereleden

 

Nog geen reacties.

(advertentie)