Akkrum.net

Met een speelse tennismiddag kan de jeugd van Akkrum en Nes vrijblijvend kennis maken met de tennissport. Basisschoolleerlingen van groep drie en hoger zijn op zaterdag 2 april 2022 van harte welkom op de banen van Tennisvereniging Akkrum op sportcomplex De Meine in Akkrum.

,,Rackets en ballen zijn aanwezig. Neem je vrienden ook mee. En gelukkig mogen ouders ook komen kijken. Koffie en thee staan klaar’’, aldus de organiserende jeugdcommissie van Tennisvereniging Akkrum.

De ervaring leert dat de belangstelling voor de open middag voor de jeugd flink wat belangstelling trekt. Aanmelden kan via trainer Wilfred Meulman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Meedoen aan de tennismiddag kost niks. Ook kunnen jongeren zich voor drie gratis proeflessen aanmelden. De proeflessen zijn in april, op een maandag of op een vrijdag. Rackets en ballen liggen klaar.

Op het tenniscomplex in Akkrum kan altijd worden gespeeld. Er zijn drie banen, een oefenkooi en andere attributen om vaardigheden in tennis te verbeteren. Activiteiten zijn er ook volop: een pannenkoektoernooi, Junior/Seniortoernooi en ga zo maar door.

Open middag op zaterdag 2 april 2022, Sportpark De Meine, Ulbe Twijnstrawei 29 te Akkrum.

Foto's: Noordoost.nl/Alex J. de Haan

Nog geen reacties.

(advertentie)