Akkrum.net

Sportjuf Luci komt opnieuw met een naschoolse activiteitenprogramma naar Akkrum. Doel ervan is het bevorderen van bewegen van kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Het programma op de vrijdagmiddag wordt na schooltijd in de gymzaal van de Brede School gegeven. Ook in Aldeboarn en Grou komen de activiteiten aan bod.

,,Het programma is zeer gevarieerd, Voor elk kind is er wel wat wils en iedereen is welkom”, vertelt Luci Lantinga, die als Sportjuf Luci aan de weg timmert. Ze is ervan overtuigd dat dit programma niet alleen bijdraagt aan de ontwikkeling en het plezier van kinderen na schooltijd, maar hen ook weghoudt van de beeldschermen. ,,Laten we eerlijk zijn, samen sporten en de leukste spelletjes spelen in de gymzaal is toch het leukste wat er is.”

In de rimboe
Op 3 maart 2024 organiseert Sportjuf Luci een speciale Glow in the Dark XXL-versie van het bekende spel “10 tellen in de Rimboe”, een soort verstoppertje maar dan anders in sporthal de Twine in Grou. Deze editie is bedoeld voor alle jongeren tussen de 8 en 18 jaar uit heel Midden-Fryslân.”

  • Meer informatie en inschrijven: www.sportjufluci.nl

Foto's: Noordoost.nl/Alex J. de Haan

Nog geen reacties.

(advertentie)