Akkrum.net

De uiteindelijke nummer twee Anton Kesteren aan stoot. Anne Sijbesma (m) en Chris Wolff houden de ballen scherp in de gaten.

De finales van Biljartclub Leppehiem werden vrijdagmiddag 15 maart 2024 onverwacht door de blazers van Muzykkapel Bjusterblaarlik opgevrolijkt. Zowel de biljartwedstrijd als het muzikale optreden stonden gepland, maar de biljarters liepen qua tijd uit. Na overleg werd besloten om beide evenementen door te laten gaan. Het publiek genoot van de muziek, de biljarters van hun spel én een grote schaal bitterballen.

De laatste halve competitie van Biljartclub Leppehiem werd gewonnen door Hessel van der Bij uit Jirnsum. Anton van Kesteren eindigde op een tweede plek, Jelle Postma werd derde en Ton van Zijp vierde. De vrijdagmiddagcompetie in Leppehiem kende deze winter dertien deelnemers. Op twee tafels spelen ze elk vier matches, waardoor ze in elk geval allemaal eenmaal tegen elkaar spelen.

De tweede helft van de wintercompetitie 2023-2024 werd afgesloten met een middag, waarop verschillende biljartspelletjes werden gespeeld.

Foto's: Biljartclub Leppehiem

De biljartfinale met blaasmuziek in Leppehiem.240315 Akkrum BiljartclubLeppehiem Muzykkapel 1000

Toernooileider Klaas Jorritsma achter de tafel met zijn administratie van de wintercompetitie van september tot en met maart. Links Sjoerd Landstra en Anne Sijbesma240315 Akkrum BiljartclubLeppehiem 1 1000

 

Hessel van der Bij in actie.240315 Akkrum BiljartclubLeppehiem 3 HesselvanderBij 1000

 

240315 Akkrum BiljartclubLeppehiem 4 1000

Nog geen reacties.

(advertentie)