Akkrum.net

Scheuren op oranje grasland. Met hoge snelheden en perfect uitgevoerde manoeuvres maakten twee motorvrienden zondagmiddag op hun crossmotor de nodige rondjes aan de Leppedyk in Akkrum. Het gras is een paar weken geleden doodgespoten, zodat volgend voorjaar de ploeg erin kan en het grasland wordt verbeterd. Voor Jurre Hooghiemster (15) en Ruben Bouwer (13) een uitgelezen mogelijkheid om hun vaardigheden op de motor verder te verbeteren.

Het duo vermaakte zich volop en kreeg regelmatig bewonderende blikken van zondagse fietsers en wandelaars op de Leppedyk. Jurre Hooghiemster uit Akkrum reed op de gloednieuwe Yamaha IZ 125 van zijn broer Chris (13), die wedstrijden bij MC Flying Boetoe in Joure rijdt. Ruben Bouwer uit Nes (H) draaide fraaie rondjes op zijn Suzuki RM80 uit 1983, die hij samen met zijn broer Jorn (16) heeft. De laatste kwam op de fiets langs om te zien hoe het ging.

Foto's: Noordoost.nl/Alex J. de Haan

Ruben Brouwer draait een rondje.22100950 Akkrum motorcross RubenBrouwer Nes

Jurre Hooghiemster (m) en Ruben Bouwer (r) in actie, terwijl broer Jorn Brouwer vanaf zijn fiets toekijkt.22100952 Akkrum motorcross JurreHooghiemster Ruben en JornBrouwer Nes

Nog geen reacties.

(advertentie)