Akkrum.net

Zowel kinderen als senioren uit Akkrum en Nes (H) kunnen proeftrainingen volgen bij Korfbalvereniging Mid-Fryslân. Op die manier kunnen ze met de sport kennismaken en ervaren of korfbal iets voor ze is. Voor de jongsten is er bijvoorbeeld de kangoeroetraining, waarin veel spelletjes met de bal zijn verwerkt. De lessen vinden plaats in de sportzaal of op het veld van de Brede School, waar de afdeling Akkrum van Korfbalvereniging Mid-Fryslân zijn thuisbasis heeft.

Voor kinderen van 3, 4 of 5 jaar worden kangoeroetrainingen in de sportzaal van de Brede School georganiseerd. Deze lessen trainingen, waarbij we veel spelletjes met een bal spelen, vinden 1 keer in de 3 weken plaats op zaterdag 2 maart, 23 maart, 6 april, 20 april, 11 mei, 1 juni en 15 juli. Bij mooi weer gaan ze naar het veld achter de school.

Voor 5-jarigen is er ook de mogelijkheid om op vrijdagmiddag om 17.00 uur te trainen in de Utingeradeelhal. Voor deze leeftijdsgroep wordt er zo nu en dan ook een echt korfbaltoernooitje georganiseerd.

Kinderen van 6 t/m 9 jaar spelen op zaterdag wedstrijden en trainen elke vrijdag van 17:00 -18:00  uur in de Utingeradeelhal.

Senioren
Voor mensen die vroeger zelf gekorfbald en wel weer zin hebben om elke week te trainen, zijn er trainingen om zonder verdere verplichtingen op een laagdrempelige manier te ballen. Ook zonder korfbalervaring hebt, zijn belangstellenden welkom bij de seniorentrainingen in Akkrum. De groep traint één keer per week, afwisselend op dinsdag of woensdag, in de sportzaal van de Brede School van 19.30-20.30 uur.

  • Meer informatie? Bellen of appen kan naar: 06-510 744 28.

 

 

Foto's: Noordoost.nl/Alex J. de Haan

Nog geen reacties.

(advertentie)