Akkrum.net

De Merketribune van Voetbalvereniging Akkrum is genomineerd als een van de zestien mooiste tribunes in Fryslân. Het initiatief voor de verkiezing komt van Wilco Polinder, de samensteller van de Facebook-pagina Nederlandse Velden. Drie jaar geleden startte Polinder met het bezoeken van Nederlandse amateurclubs. Elk bezoek is in een verhaal met foto’s vastgelegd en gepubliceerd.

Een vakjury heeft de lijst van zestien mooiste Friese tribunes vastgesteld. Vrijwilligers van Voetbalvereniging Akkrum bouwden rond de jongste eeuwwisseling een open tribune, waarvoor de stichting Merkecommissie Akkrum het materiaal leverde. Aanvankelijk was het deel er onder open, maar daar zijn later een bestuurskamer en andere voorzieningen gekomen. Rond 2015 is het benedenste gedeelte verbouwd tot kleedkamer voor de jeugd. Ook daarvoor kwamen bijdragen van de Merkecommissie.

De winnaar van de verkiezing wordt op maandag 24 juli 2023 vereerd met een bezoekje van Wilco Polinder en ,, wat groundhoppende vrienden’’. De vereniging krijgt een plaquette, oorkonde en eeuwige roem. Een foto van de tribune van de winnende club prijkt een jaar lang als banner op de Facebook-pagina van Nederlandse Velden. De verhalen staan alleen op de Facbeook-pagina, de website NederlandseVelden.nl is wel in de lucht, maar wordt niet bijgehouden.

  • Lezers kunnen stemmen via Whatsapp ( 0645694873) of een mailtje met hun top drie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto:NederlandseVelden.nl

Nog geen reacties.

(advertentie)