Akkrum.net

Kaatsen met een zachte bal. Voor deelnemers in de C- en D-klasse voor heren en de C-klasse voor dames biedt de Akkrumer Merkepartij 2024 die mogelijkheid. Kaatsvereniging Us Keatsen hoopt met deze stap meer deelnemers te trekken. Mensen die nog niet hebben gekaatst, kunnen lessen volgen. Op drie donderdagen in juni worden klaargestoomd voor de merkepartij.

Het is nuttig om tijdens de drie trainingen de basisvaardigheden van het kaatsen op te doen, vertellen de initiatiefnemers. ,,De afgelopen jaren hebben bewezen dat deze trainingen de nodige successen opleveren.’’ Dit jaar verzorgen Maurice Brenkman en Bouwe de Boer de trainingen als voorbereiding op het Merkekeatsen. Aanmelding voor de training vooraf is niet nodig, voor deelname aan de Merkepartij zelf wel
Op donderdag 6, 13 en 20 juni is een ieder van harte welkom van 18.30 tot 19:30 uur op De Oanrin, het kaatsveld achter de Brede School in Akkrum. Na de tijd bestaat de mogelijkheid om ook aan te sluiten bij het competitiekaatsen van Us Keatsen.

Foto's: Noordoost.nl/Alex J. de Haan

Nog geen reacties.

(advertentie)