Akkrum.net

De jeugd van Voetbalvereniging Akkrum heeft woensdagmiddag 11 mei 2022 een professionele keepersclinic van keepersschool Boscolo uit Leeuwarden gehad. Keeper Michel Geertsma van het eerste Akkrumer elftal hielp met de verschillende oefeningen. De veertien jeugdleden bekwaamden zich in het vangen, duiken en concentreren op de bal.

Aan het eind van de keepersclinic mochten er penalty’s worden genomen met Michel Geertsma op doel. Voor twee spelers was er een prijs: een voetbal van Voetbalvereniging Akkrum en een set keepershandschoenen met handtekening van Michel Geertsma. De keepershandschoenen werden gesponsord door Muta Sport Leeuwarden.

De hoge opkomst stemde de organiserende jeugdcommissie tevreden. Tussen de oefeningen door was er tijd voor een versnapering en wat te drinken. Voor elke deelnemer was er bovendien een certificaat. Een aantal van de deelnemers gaf aan graag door te willen trainen als keeper. Voetbalvereniging Akkrum ondersteunt de mogelijkheid daartoe met het aanbieden van extra keeperstrainingen voor de jeugdleden. Daarnaast zijn er mogelijkheden bij keepersschool Boscolo (www.keepersschoolboscolo.nl).

Met de clinic wil de Akkrumer voetbalclub ervoor zorgen dat de rol als keeper binnen een team het hele jaar door de juiste aandacht krijgt.

Foto's: Voetbalvereniging Akkrum

220510 Akkrum keepersclinic220510 Akkrum keepersclinic groep220510 Akkrum keepersclinic groep schot220510 Akkrum keepersclinic MichelGeertsmaopknieen

Nog geen reacties.

(advertentie)