Akkrum.net

Achter: Sterre Wagter, Twan Bakker, Naud de Ridder, Jaydon Prins en Esmee Wester. Voor: Bo Witteveen, Thomas Bloem, Dylana Maktar, Ferre Hoekstra en Amarins van den Berg.

De jongens en meiden van het JO11-1-team van Voetbalvereniging Akkrum zijn zaterdag 14 januari 2023 zaalvoetbalkampioen geworden. In theorie kon er met de eindklassering op de laatste speeldag nog van alles gebeuren. De Akkrumer ploeg had maar een punt voorsprong op de nummer twee.

Met nog vier wedstrijden te spelen had Akkrum de beste papieren en heeft het teamuiteindelijk ook het kampioenschap binnen gehaald.

JO15-1 kampioen
Het team JO15-1 van Voetbalvereniging Akkrum pakte ook de titel. Na het 'natte' kampioensfeest in Aengwirden was het zaterdag tijd voor een rondrit door Akkrum en Nes én een feestje in de voetbalkantine. De leiders feliciteerden de kampioenen met hun geweldige prestatie. Daarna volgde al toeterend een rondrit door een kletsnat Akkrum en Nes. Het team ging daarna weer snel naar de kantine waar als afsluiting gezamenlijk patat werd gegeten. ,,Een mooi slot van de najaarsreeks''. In de voorjaarscompetitie komen de kampioenen in de tweede klasse uit.
 

Foto's: Voetbalvereniging Akkrum

230114 VvAkkrum JO15 kampioen

Nog geen reacties.

(advertentie)