Akkrum.net

Aanstormende turntalenten kunnen woensdag 18 mei 2022 weer meedoen aan de jaarlijkse turntest van gymnastiekvereniging Hercules. Kinderen uit Akkrum, Aldeboarn en wijde omgeving mogen langskomen. Iedereen die graag in beweging wil zijn en mogelijk aanleg voor turnen heeft, is welkom.

De turntest wordt in de gymzaal van de openbare basisschool De Boarne in Aldeboarn gehouden. Jaarlijks doen zo'n zes tot acht kinderen mee. Ze krijgen opdrachtjes van juf Jitske Mulder. De turntest staat open voor kinderen die in 2014, 2015 of 2016 geboren zijn.

De jaarlijks turntest wordt beurtelings in Aldeboarn en Akkrum gehouden, de dorpen waar gymnastiekvereniging Hercules haar thuisbasis heeft. De club telt zo'n 160 leden uit beide dorpen en ook Nes (H), Terherne en Tijnje. Hercules heeft niet alleen voor turnen, gym en streetdance op het programma staan, maar ook bijvoorbeeld streetdance. Zo’n 25 senioren zijn ook met regelmaat actief met gymfit.

Freeruntrainer gezocht
Hercules is ook weer op zoek naar een freeruntrainer. ,,Daar is echt animo voor en op dit moment wordt het helaas niet gegeven’’. Belangstellende mogen zich melden.

Voor de turntest kunnen belangstellende zich vòòr 14 mei 2022 via de mail opgeven bij juf Jitske Mulder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Akkrum Gym Hercules poster Turntest 2022

Nog geen reacties.

(advertentie)