Akkrum.net

Een funclinic bij Voetbalvereniging Akkrumn trok woensdagmiddag een grote groep enthousiaste kinderen naar het voetbalveld op sportpark De Meine. De jeugd van zeven tot en met elf jaar was uitgenodigd om een uur lang verschillende voetbalspellen te doen. Ook kinderen van sponsoren en seizoenkaarthouders uit Akkrum, Aldeboarn en Terherne waren van de partij.

,,De deelnemers hadden volop plezier bij onder andere voetbalsjoelen, hardschieten en partijtje spelen’’, aldus Alwin Mulder van de organiserende jeugdcommissie. Hij was samen met Armanda de Gries, Elske Sevinga en Sietze Eelsingh verantwoordelijk voor de voetbalmiddag. Toen halverwege het evenement Sc. Heerenveen-mascotte Heero verscheen, was het feest compleet. Binnen een paar minuten was hij de meest gefotografeerde speler op het veld.

De middag werd afgesloten met een beker ranja en een goodiebag van Sportclub Heerenveen. Aanvankelijk zou ook nog een aantal spelers van het eerste team langskomen, maar vanwege de coronaregels ging dat niet door.

Foto's: Voetbalvereniging Akkrum

220316 VVAkkrum voetbalclinic

220316 VVAkkrum voetbalclinic Heero voetbalmascotte

Nog geen reacties.

(advertentie)