Akkrum.net

Tennisvereniging Akkrum organiseert op zaterdag 30 september 2023 een tennisdag, waarop onder andere toptennissers uit Friesland en Overijssel een demonstratiepartij geven. Ze spelen op hoog niveau, onder andere in de landelijke competitie. Een van hen demonstreert zijn service van rond de tweehonderd kilometer per uur. Bezoekers – lid of geen lid – mogen proberen hem te evenaren. Iedereen is welkom.

De dag op het tennispark in Akkrum biedt een grote variatie aan activiteiten. Niet alleen leden en sponsoren maar ook belangstellenden en potentiële leden, iedere bezoeker mag meedoen of komen kijken. Een snelheidsmeter voor de opslag, een ballenkanon voor het gevarieerd aanspelen van ballen, er is van alles te doen.
De middag begint met een clinic voor de jeugd uit Akkrum-Nes en omstreken. Trainer Wilfred Meulman komt met een gevarieerd programma, waar ook niet-tennissers groot plezier aan beleven.

Friese toptennissers
Op het programma staat een aantal korte demonstratiepartijen van Friese toptennissers. Op het complex van Tennisvereniging Akkrum - met ,,de gezelligste tenniskantine van Friesland’’ - laten de spelers zien hoe tennis ook kan worden gespeeld. ,,Ze slaan die ballen echt snoeihard en met een precisie waar wij niet aan kunnen tippen’’, aldus een van de leden, die voor de grap al eens een potje met hen speelde.

Foto: Noordoost.nl/Alex J. de Haan

Nog geen reacties.

(advertentie)