Akkrum.net

De finales van het stratenvolleybal van AVC ‘69 in Akkrum worden komende donderdagavond gespeeld. Van de zeven teams in de A-poule zijn er nog vier over, die via twee halve finales en de finale strijden om de felbegeerde wisselbeker. In de B-poule zijn er van de negentien teams nog acht over. De winnaar in de B-poule mag donderdag dus drie keer te spelen.

De stratenvolleybalcommissie is erg tevreden over het verloop van het toernooi. ,,De wedstrijden verlopen erg sportief en de sfeer tijdens de derde set, die voor sommige teams de meest belangrijke is, zorgt voor een fijne sfeer in de hal en in de kantine.’’ AVC’69 is in maart alsnog gestart met de organisatie van het toernooi. Ondanks de korte tijd hebben zich in totaal 26 teams opgegeven.

Publiek is donderdag van harte welkom. Ze kunnen een aantal leuke wedstrijden zien, hun favoriete team aanmoedigen en na afloop een drankje drinken in het ‘über’-gezellige Sportcafé in de Utingeradeelhal. Aanvang 19.00 uur

Volgend jaar organiseert AVC’69 het stratenvolleybal opnieuw. ,,We hopen dat er meer straten zich op zullen geven dan dit jaar’’, aldus de commissie. ,,Voor komende donderdag wensen we de teams in de finales alvast heel veel succes en voor de overige teams tot donderdag op de tribune en anders tot volgend seizoen.’’

Het stratenvolleybal heeft mede als doel om mensen het hele jaar door aan het volleyballen te krijgen. Belangstellenden die graag in competitieverband willen volleyballen, kunnen zich aanmelden via een formulier op de website van AVC’69.

- Het speeldschema voor donderdagavond kun je via deze link downloaden

Foto's: Noordoost.nl/Alex J. de Haan

Nog geen reacties.

(advertentie)