Akkrum.net

Een bus vol fans gaat donderdag 23 februari 2023 met het eerste damesteam van volleybalvereniging AVC ‘69 uit Akkrum mee naar de kwartfinales van de bekercompetitie in Lemelerveld. De vrouwen spelen tegen het eerste damesteam van De Bevers, een vereniging die ook in 1969 is opgericht. Beide teams draaien in de bovenste regionen van de derde divisie mee.

Een iets mindere reeks zorgde ervoor dat de dames uit Akkrum van de eerste plaats terugzakten naar de derde positie in de Derde divisie A. Na de eerste seizoenshelft ontstond in de Derde divisie B hetzelfde beeld. Een ploeg die oppermachtig leek, bleek uiteindelijk toch te verslaan, waardoor ook de dames uit Lemelerveld momenteel niet hoger dan de vierde positie staan. Voor de AVC ‘69-dames een uitgelezen mogelijkheid om het seizoen onvergetelijk te maken, zo is de verwachting.

In een oproep op de eigen Facebook-pagina nodigt AVC ‘69 fans uit om in een bus mee naar de kwartfinales te reizen. De wedstrijd begint om 19:45. Om 18:15 vertrekt de bus vanaf de sporthal in Akkrum. Aanmeden via een privébericht op Facbeook-pagina van AVC ‘69.

Foto's: Noordoost.nl/Alex J. de Haan

Nog geen reacties.

(advertentie)