Akkrum.net

Het terrein van het havenkantoor aan het Heechein in Akkrum lag woensdag - en zaterdagochtend bezaaid met lege hondenpoepzakjes. Ook de wasbakken lagen vol. De zakjes komen van de opvangbakken voor hondenpoep, waar de gemeente als service gratis plasticzakjes aanbiedt. Hondenbezitters die een drol willen opruimen, kunnen ze daar weghalen.

Op meer plekken in Akkrum is overlast als gevolg van hangjeugd. Drie jongeren hebben vrijdagavond rond tien uur een gevuld hondenpoepzakje tegen het raam van een woning aan het Leechein in Akkrum gegooid. De bewoners zagen dat de jongelui er daarna op de fiets vandoor gingen. Een pogingen om het drietal te achterhalen mislukte. Het zwarte plasticzakje bleek alleen gevuld met water. Schade aan de ruit was er verder niet. De bewoners hebben melding van het incident bij de politie gedaan.

Schade
De politie onderzoekt ook nog de zaak waarbij jongeren vorig weekend vanaf het Leppa Akwadukt zwarte plasticzakjes met harde inhoud op auto’s gooiden. Als gevolg van de harde klap liep het dak van een auto een flinke deuk op.
 
Lees ook:
 
 

Foto:Noordoost.nl

Nog geen reacties.

(advertentie)