Akkrum.net

Na het succes van vorig jaar organiseert Dreamteater Akkrum op zondagmiddag 11 februari 2024 weer een verhalenmiddag. De vertellers zijn deze keer kunstenaar Maurice Brenkman uit Akkrum, tiktokker Herre Hettema uit Tynaarlo, vogelman Romke Kleefstra uit Akkrum en journaliste Marja Wiersma uit Nes (H).

Het thema van de verhalentocht is dit jaar Mijn Reis. De verhalen gaan over een echte reis, die de vertellers gemaakt hebben of over een persoonlijke innerlijke reis die ze hebben afgelegd. Dreamteater Akkrum heeft voor deze gelegenheid vier locaties in en rond het centrum van Akkrum gevonden waar de verhalen worden verteld. Deelnemers moeten er rekening mee houden dat ze op twee locaties een trap op moeten: in de regentenkamer van wooncomplex Coopersburg en in Eetcafé Kromme Knilles, het startpunt van de verhalenreis.

Winterse maaltijd
De verhalenmiddag begint om 15.00 uur in de bovenzaal van de Kromme Knilles. Het publiek wandelt in vier groepen van elk vijftien deelnemers naar de locaties in en rond het centrum van het dorp. De verhalen worden in het Fries of in het Nederlands verteld en er kunnen maximaal 60 mensen meedoen. Rond 17:30 uur is iedereen weer terug in de bovenzaal van de Kromme Knilles voor een lekkere warme winterse maaltijd en een gezellige nazit.
 

De prijs van het kaartje is € 20,00, dit is inclusief de warme maaltijd. De kaartjes zijn nu te koop bij Echte Bakker Marten Boonstra in Akkrum of nu te bestellen via: www.dreamteater.nl

Nog geen reacties.

(advertentie)