Akkrum.net

Het optreden van de Tribute to The Cats Band uit Volendam op zaterdag 11 november 2023 wordt verrijkt met een gratis toegankelijk afterparty. Dat evenement start na afloop van het het concert in de Utingeradeelhal, zo rond half een. Inmiddels zijn zo’n zevenhonderd kaarten voor de avond zelf verkocht. De bühne-band uit Volendam was al eerder in Akkrum, namelijk in 2010, toen in een grote feesttent.

De voorbereidingen voor het optreden van de Tribute to The Cats Band zijn in volle gang. Voor het grote publiek zijn alleen staplaatsen beschikbaar. ,,Als mensen niet in staat om lang te staan, dan zal de organisatie voor zitplaatsen zorgen. Degene die kunnen traplopen, kunnen op de tribune boven in de sporthal zitten’’. Eventueel worden zitplaatsen in de hal beneden gerealiseerd. Kandidaten voor die laatste categorie kunnen het beste – na een entreekaart te hebben gekocht – een plaats reserveren door contact op te nemen met de organisatie, de stichting Akkrum-Nes Centraal, telefoonnummer: 06-53412153 (secretaris Sietze Eelsingh).

In de voorverkoop kunnen kaarten gekocht worden bij Bakker Boonstra in Akkrum. Een entreekaart kost € 22,50 per persoon. Online kunnen er ook kaarten besteld worden via de site www.tributetothecatsband.nl. Vanuit alle hoeken van Friesland zijn er al kaarten besteld en ook van buiten onze provincie.

Alle grote successen van The Cats komen op 11 november 2023 voorbij, zoals “One Way Wind”, “Where have I been wrong” en “Times were when”.

Afterparty
Tijdens de afterparty treedt de Friese singer-songwriter en troubadour Bruno Rummler op. Hij verstaat de kunt om een feestje te bouwen en ook een gevoelige snaar te raken. Bruno Rummler is een allround entertainer, die eigen werk brengt en ook covers. Hij is een energieke artiest die vol passie optreedt. Bruno zingt in het Nederlands, Fries, Duits en Engels.

De organisatie van deze avond is in handen van de Stichting Akkrum-Nes Centraal, in samenwerking met het Sportcafé en de sporthal, alsmede met vele vrijwilligers. De zaal open is vanaf 19.30 uur.

Foto: Tribute to the Cats Band

Nog geen reacties.

(advertentie)