Akkrum.net

De Friestalige toneelspelers Jan Arendz en Marijke Geertsma komen met hun nieuwste stuk “Echt wier” op zaterdag 15 oktober 2022 naar Akkrum. De organisatie ervan is in handen van It Akkrumer Dreamteater – samen met J&M Teaterwurk - , dat meer van dergelijke voorstelling naar het dorp wil halen. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Het fleurige stuk Echt Wier! is een voorstelling over de relatie tussen twee mensen en handelt over de dagelijkse zaken, over ,,praten en zwijgen, over trouw en eenzaamheid, over opruimen en bewaren, over slapen en wakker liggen, over weer en wind, over toen, over nu, over straks.’’

Schrijver Bonne Stienstra – oud-journalist van de Leeuwarder Courant en schrijver van meer (toneel-)stukken – laat Jan Arendz en Marijke Geertsma verhalen vertellen en scènes spelen, komisch en uit het leven gegrepen. Beide zijn in het dagelijkse leven niet alleen collega’s maar ook man en vrouw. Zij kennen het probleem van een echtpaar op leeftijd, doordat zij dagelijks bij elkaar zijn.

Tekenaar maakt portretten
Een uur voor aanvang en tot een uur na de voorstelling kan het publiek zich laten portretteren door Frans Faber, tekenaar, illustrator en muzikant. Hij zorgt ook voor de muzikale ondersteuning van de voorstelling, waarvan de regie in handen van Bruun Kuijt is. Belangstellenden voor een tekening kunnen zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • Zaterdag 15 oktober 2022 20.00 uur
  • Utingeradeelhal, Akkrum
  • Kaarten 19,50 euro. Graag contant betalen bij Kaashuys Akkrum en Echte Bakker Boonstra. Of bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's: J&M Teaterwurk

Nog geen reacties.

(advertentie)