Akkrum.net

Knalroze harten uit de tuin van Doarpskeamer ED vinden een plekje in het dorpscentrum.

Met een swingende muzikale fotocollage laten de leerlingen van de Ds. Hasperschool zien hoe ze meedoen aan de actie Hart voor Akkrum-Nes. Het filmpje toont in foto’s hoe ze de afgelopen tijd allerlei harten maakten, die daarna voor de ramen zijn opgehangen. Ook OBS Akkrum heeft de ramen vol met creatieve harten hangen.

Het initiatief voor de ‘hartverwarmende actie’ kwam van Doarpskeamer ED, waar de afgelopen weken groepen bezoekers harten van papier, hout, plastic, kunststof en takken maakten. In het centrum van Akkrum hangen heel veel harten aan bomen, hekken, struiken en gevels, ook in de Friese taal. Voor de ramen in winkels hangen hartespreuken, net als op roze harten in het dorp.

De bewoners van woongroep It Pakhûs hebben samen grote rode harten gemaakt en in en rond hun onderkomen aan de Galemaleane een plekje gegeven. Ook in Nes hebben verschillende bewoners hun boom versierd. Belangstellenden kunnen tot en met volgend weekend een Valentijn-route langs de opgehangen harten wandelen.

De houten harten in de boom van Douwe en Grietje van der Meulen aan de Kanadeeskestrjitte wapperden dank zij de harde wind er het hele weekend vrolijk op los. Drie rode harten verdwenen echter spoorloos. Een oproep op Akkrum.net bracht ze niet terug.

,,Een leuke actie vol vrolijkheid’’, reageerde de Ds. Hasperschool. Kinderen van de Kinderopvang Boartershiem maakten hartenslingers samen met de bewoners van Leppehiem, die in en rond het mienskipssintrum werden opgehangen. Bibliotheek Akkrum had een complete etalage met boeken over de liefde ingericht. Het raam zelf werd omlijst met papieren harten.

De swingende video van de Ds. Hasperschool staat onder deze link.

Foto's: Noordoost.nl/Alex J. de Haan - Video: Ds. Hasperschool

Houten harten wapperen in de wind aan de Kanadeeskestrijtte in AkkrumSchooljeugd swingt met Hart voor Akkrum-NesMet een swingende fotocollage laten de leerlingen van de Ds. Hasperschool zien hoe ze meedoen aan de actie Hart voor Akkrum-Nes. Het filmpje laat in foto’s zien hoe ze de afgelopen tijd allerlei harten maakten, die daarna op tal van plaatsen zijn opgehangen. Het initiatief voor de ‘hartverwarmende actie’ kwam van Doarpskeamer ED, waar de afgelopen weken groepen bezoekers ook harten van papier, hout, plastic, kunststof en bomentaken maakten. Belangstellenden kunnen tot en met maandag een route langs de opgehangen harten wandelen.De houten harten in de boom van Douwe en Grietje van der Meulen aan de Kanadeeskestrjitte wapperden dank zij de harde wind er het hele weekend vrolijk op los. Drie rode harten verdwenen echter spoorloos. Een oproep op Akkrum.net bracht ze niet terug.

Schooljeugd swingt met Hart voor Akkrum-NesMet een swingende fotocollage laten de leerlingen van de Ds. Hasperschool zien hoe ze meedoen aan de actie Hart voor Akkrum-Nes. Het filmpje laat in foto’s zien hoe ze de afgelopen tijd allerlei harten maakten, die daarna op tal van plaatsen zijn opgehangen. Het initiatief voor de ‘hartverwarmende actie’ kwam van Doarpskeamer ED, waar de afgelopen weken groepen bezoekers ook harten van papier, hout, plastic, kunststof en bomentaken maakten. Belangstellenden kunnen tot en met maandag een route langs de opgehangen harten wandelen.De houten harten in de boom van Douwe en Grietje van der Meulen aan de Kanadeeskestrjitte wapperden dank zij de harde wind er het hele weekend vrolijk op los. Drie rode harten verdwenen echter spoorloos. Een oproep op Akkrum.net bracht ze niet terug.

Nog geen reacties.

(advertentie)