Akkrum.net

Straattheater krijgt een prominente rol op het FlowerPowerFestival van zaterdag 27 augustus 2022 in Akkrum. Net als het New York-evenement Meet me at th Fountain in 2018 zoekt It Akkrumer Dreamteater acteurs en figuranten, die in flowerpowerstijl hun steentje willen bijdragen. Ook voor de opbouw van het theaterterrein op de Tsjerkebleek zijn vrijwilligers nodig. Een grote informatieavond is op dinsdag 31 mei in zalencentrum De Lantearne in Akkrum.

,,We willen één groot theater, met heel veel muziek, dans, theater, workshops en vele andere activiteiten, allemaal in het teken van hippies en provo's. We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om een dagje terug te gaan in de tijd, de Swinging Sixties en Roaring Seventies’’, vertelt Nynke Bergsma, een van de theatercoaches van It Akkrumer Dreamteater. Samen met andere vrijwilligers presenteert ze op de informatieavond allerlei ideeën, waarmee de bezoekers van de informatieavond hun voordeel kunnen doen.

Zelf kleding oppimpen in Doarpskeamer
De organisatie verwacht dat alle bezoekers in FlowerPower-outfit het festival komen bezoeken. Ze kunnen zelf tweedehands of oude kleding oppimpen tot hippiekleding. In de maanden mei en juni is worden wekelijks op de woensdagavond van 19.30 tot 21,30 uur inspiratie-avonden in de Doarpskeamer georganiseerd. De eerstvolgende avond is woensdag 25 mei en de laatste avond is 29 juni. Er zullen allerlei voorbeelden zijn van FlowerPower-kleding voor groot en klein. Iedereen kan er ook zelf aan de slag.

Foto: Noordoost.nl/Alex J. de Haan

Nog geen reacties.

(advertentie)