Akkrum.net

Doarpstún Akkrum-Nes organiseert tijdens ‘Akkrum-Nes Bloeit’ een picknick in de tuin. De gezamenlijke maaltijd wordt op woensdag 15 mei 2024 om 12.00 uur gehouden. Deelnemers hoeven zich niet aan te melden en mogen zelf een kleedje en eigen eten en drinken meenemen. Ook staan er bankjes verspreid door de tuin en een picknicktafel. Iedereen mag een eigen plekje zoeken. ,,We hebben voor elk wat wils’’, aldus de organisatoren.

Met de picknick wil Doarpstún Akkrum-Nes de tuin aan het grote publiek laten zien. ,,Wij hebben een stukje natuur. Er groeit en bloei al van alles. Met elkaar kunnen we hiervan genieten. De Doarpstún verandert niet alleen met de jaargetijden, maar ook met de jaren. Er valt nog veel werk te verzetten, maar in de tussentijd kunnen we al genieten van de tuin.’’

De Doarpstún bevindt zich links aan het fietspad naar de Brede School in Akkrum. Het is een tuin in ontwikkeling, met als stip op de horizon dat het een voedselbos wordt op grond van permacultuur.

Ideeën of vragen over Doarpstún Akkrum-Nes kun naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden ghestuurd of via de website Doarpstún Akkrum-Nes. De auto mag niet op het fietspad naar de school staan,, maar parkeren kan aan de Boarnsterdyk (ongeveer tegenover nummer 55).

Foto's: Doarpstún Akkrum/Nes

Nog geen reacties.

(advertentie)