Akkrum.net

Het verwijderen van de omgekeerde vlaggen en andere protestuitingen van boeren op provinciaal terrein is maandag in Friesland gestart. Het provinciebestuur gedoogde ze tot nu toe. Heerenveen doet dat nog steeds. Gemeenten als De Fryske Marren startten eerder al met het verwijderen, maar rekenden er niet op dat bijvoorbeeld de omgekeerde vlaggen bij Sint Nicolaasga er de volgende ochtend alweer hingen.

De redactie van Akkrum.net wil het protest in Akkrum, Nes (H) en directe omgeving vereeuwigen en vastleggen voor het nageslacht. Hebt u een fraaie foto in hoge resolutie van een protestvlag, hooibaal of anderszins, stuur ‘m dan op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vertel er ook het verhaal bij: wie heeft de protestvlag geplaatst, waarom, sinds wanneer en waar precies? Over een week publiceren we een collage van de protestuitingen – in welke vorm dan ook – op Akkrum.net.

– Foto’s en tekst naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's: Noordoost.nl/Alex J. de Haan

 

Nog geen reacties.

(advertentie)