Akkrum.net

De Reisopera Camping Tour doet op zondag 24 juli 2022 in Akkrum aan. De gratis toegankelijke muziekvoorstelling wordt op camping Tusken de Marren gehouden. Kinderen vanaf vier jaar kunnen twee keer een uitvoering van het sprookje Hans en Grietje bekijken en beluisteren. Het is voor het tweede achtereenvolgende jaar dat het operagezelschap met een familievoorstelling op de camping in Akkrum komt.

,,Vorige zomer zijn we met De Reisopera voor het eerst de Campingtour gaan doen, want we misten het optreden voor live publiek enorm’’, vertelt Marie-Claire Persijn van het operagezelschap uit Enschede. De theaters waren vanwege de corona-restricties gesloten, reden voor de zangers en zangeressen om de buitenlucht op te zoeken. De Campingtour 2021 was een groot succes.
De Reisopera trekt met zijn kleurrijke caravan van 18 juli tot 7 augustus 2022 langs elf campings in Noord- en Oost-Nederland. Zo’n zeven tot acht mensen komen elke keer mee. Ze blijven niet slapen, maar gaan elke dag weer naar huis.

  • Zondag 24 juli 2022, camping Drijfveer & Tusken de Marren, Akkrum, 15:00 en 19:00 uur

Foto: Annina Romita.

Na afloop van de voorstelling krijgen de kinderen van Hans en Grietje een goodiebag, met daarin onder andere de speciale Hans en Grietje-kleurplaat. Hans en Grietje willen hun Caravan graag versieren met zo veel mogelijk kleurplaten. De kinderen kunnen een foto van de ingekleurde kleurplaat mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. om kans te maken op een mooie prijs.

Nog geen reacties.

(advertentie)