Akkrum.net

Een pubquiz over het Nederlandse levenslied. De bovenzaal van eetcafé Kromme Knilles in Akkrum staat vrijdagavond 24 november 2023 bol van de muziek. Stichting Akkrum/Nes Centraal heeft de organisatie in handen. Een voorbereidingscommissie met onder andere Wim Anker en LC-cultuurjournalist Asing Walthaus heeft de quizvragen opgesteld.

,,Enige kennis van het Nederlandse levenslied vanaf de jaren ’60 is wel gewenst`’’, waarschuwt Hans Anker van Akkrum/Nes Centraal, maar ,,het belooft een leerzame, gezellige en onderhoudende avond te worden’’ Er wordt gespeeld in teamverband. Elk team bestaat uit vier personen, bijvoorbeeld familie, vrienden, collega’s, buren en kroegmaten. Gelet op de capaciteit van de bovenzaal kunnen maximaal vijftien teams meedoen,

  • Aanmelding is mogelijk via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Zorg wel dat je er snel bij bent want vol = vol.

Foto: Menno Dijkstra

Bij de foto: Een van de vertolkers van het Nederlandse levenslied is Danny Panadero, op de foto tijdens een optreden in de passantenhaven van Langweer.

Nog geen reacties.

(advertentie)