Akkrum.net

Archieffoto voorjaar 2007: Voor het eerst op fiets vanuit Grou over het Leppedijkje naar Akkrum en weer terug. De zevenjarige Jelmer Hoekstra uit Grou vindt het een heel avontuur. Samen met grootvader Tjeerd Andringa onderneemt hij de monstertocht van twaalf kilometers.

De weergoden lijken de inwoners van Akkrum-Nes zondag 12 mei 2024 gunstig gezind: een heerlijke temperatuur nodigt uit om deel te nemen aan de Lente Familiefietstocht. Na de feestelijke opening van de Bloeiweek worden alle inwoners uitgenodigd om samen de omgeving van Akkrum en Nes te verkennen tijdens een ontspannende fietsrit van ongeveer 25 kilometer.

De fietstocht markeert de aftrap van de Bloeiweek voor het hele gezin. Deelnemers kunnen zich om 14:00 uur bij de tent bij de spoorbrug om vervolgens samen op pad te gaan. Het is een uitgelezen moment om te genieten van de frisse lentelucht en actief bezig te zijn, aldus de organisatoren. Een tussenstop onderweg biedt de kans om even op adem te komen en te genieten van een kort rustmoment.

Voor deze fietstocht is geen vooraanmelding vereist. Iedereen is welkom om mee te doen.

Foto: Noordoost.nl/Alex J. de Haan

Nog geen reacties.

(advertentie)