Akkrum.net

Tijdens de Bloeiweek in Akkrum-Nes is de tent bij de spoorbrug dé ontmoetingsplek en startpunt voor veel activiteiten. Daarnaast zijn er workshops en repetities, waarbij de tent fungeert als centraal punt. Om de sfeer gezellig en uitnodigend te maken, heeft Kringloop Grou een heleboel tweedehands spullen ter beschikking gesteld.

Van moderne hoekbank tot gave vintage stoelen en kastjes: de tent is ingericht met een divers assortiment aan meubels en accessoires. Hierdoor kunnen bezoekers na een activiteit even lekker zitten om bij te kletsen of tot rust te komen. De ronde tafel met stoelen wordt handig gebruikt als koffietafel.

Het leuke aan deze inrichting is dat alles te koop is. Kringloop Grou heeft prijskaartjes geplaatst, dus wie interesse heeft, kan contact opnemen met de organisatie of langskomen in de tent. Deze mogelijkheid om de meubels te gebruiken past perfect bij het thema van de Bloeiweek, waar duurzaamheid centraal staat.

Zaterdag is de laatste dag van de Bloeiweek en wordt de week feestelijk afgesloten vanaf 16:00 uur. Meubels kunnen tot zondag in overleg in Akkrum worden opgehaald. Daarna worden ze teruggebracht naar de winkel in Grou. De organisatie is Kringloop Grou dankbaar voor deze mooie bijdrage aan de sfeer van de Bloeiweek en de duurzame insteek ervan!

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's: Bloeiweek Akkrum

240516 Akkrum Bloeiweek kringloop 2240516 Akkrum Bloeiweek kringloop 3240516 Akkrum Bloeiweek kringloop 4

Nog geen reacties.

(advertentie)