Akkrum.net

De opgave voor het Spikerslaan tijdens de Akkrumer Merke op vrijdag 28 juni 2024 is weer geopend. Teams kunnen zich opgeven via een papieren formulier, waarvoor onder dit bericht een link staat. Het geprinte formulier kan bij bakker Marten Boonstra worden ingeleverd. Stichting Akkrum/Nes Centraal en de Merkecommissie willen de aanmelding in 2025 digitaal laten verlopen.

Traditiegetrouw vindt het Spikerslaan voor buurten en teams weer tijdens de Akkrumer Merke in de feesttent plaats. Teams bestaan uit drie spelers of speelsters. Zowel in de heren- als in de damesklasse geldt een deelname-stop als de limiet van het maximale aantal deelnemers is bereikt. De organisatoren adviseren om voor een tijdige opgave te zorgen, want ‘’vol is vol’’.

Het deelnamegeld bedraagt 25,00 euro per team. Dat bedrag is voor deelname aan de wedstrijd en voor drie vrijkaarten voor de toegang tot de tent.

De opgave dient te geschieden door het invullen van dit formulier en dient samen met het inschrijfgeld uiterlijk vrijdag 14 juni te worden ingeleverd bij Bakker Boonstra.

Bij het inleveren van het ingevulde formulier en het betalen van het deelnamegeld ontvangen de teams de drie vrijkaarten.

Foto: Hubo Akkrum

Nog geen reacties.

(advertentie)